TZ grada Karlovca objavila je javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birat će građani temeljem prijava koje pristignu u TZ grada Karlovca do 10. prosinca.

Izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu - javni poziv

Za svoj omiljeni izlog građani će moći glasati putem društvene mreže Facebook u galeriji fotografija koja će biti objavljene od 17. prosinca na FB stranici TZ grada Karlovca - „Visit Karlovac“.

Na javni poziv mogu se prijaviti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno i nakon izbora najboljih, odnosno do 6. siječnja 2019.

adventski izlog karlovac

Prijave se dostavljaju u TZ grada Karlovca putem maila info@visitkarlovac.hr i putem prijave u inbox na FB stranici Visit Karlovac (s naznakom „adventski izlog“).
Prijava treba sadržavati:
- ime i prezime osobe koja prijavljuje izlog
- broj telefona kontakt osobe
- točan naziv vlasnika ili zakupnika poslovnog prostora (ime tvrtke/obrta/udruge...)
- točnu adresu na kojoj se nalazi izlog i/ili uređena površina


Službeni fotograf kojeg će angažirati TZ grada Karlovca obići  će i fotografirati sve prijavljene lokacije. Priznanja i nagrade najboljima bit će dodijeljene u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“ u nedjelju, 30. prosinca 2018., u Glazbenom paviljonu. 

Ovim putem pozivamo sve zakupce i vlasnike poslovnih prostora da se prijave i sudjeluju u izboru za najljepši adventski izlog u Karlovcu.

Sve detalje o javnom pozivu i načinu prijave potražite ovdje - javni_poziv_za_izbor_najljepseg_adventskog_izloga_u_karlovcu_08112018.pdf

Dodatne informacije zatražite putem maila info@visitkarlovac ili u inbox na FB stranici Visit Karlovac!