Karlovac
 • Predavanje "Slatkovodne ribe Hrvatske"

  Dr. sc. Aljoša Duplić održat će predavanje na temu slatkovodnih riba Hrvatske u karlovačkom slatkovodnom akvariju u utorak 24. 01. 2017. godine u 16 sati.

 • Sezona klizanja u Karlovcu

  Posjetite Gradsko klizalište Sokolski dom koje i ove sezone nudi termine klizanja. Ovdje pronađite raspored termina i cijene.

 • Sustav javnih bicikala u zimskoj pauzi

  Javni bicikli Nextbike u Karlovcu u zimskoj su pauzi, vraćaju se 1. ožujka ili ranije u slučaju znakova ljepšeg vremena.

 • Karlovac Open 2017.

  Kickboxing klub "TIGAR" Karlovac i ove godine Vas poziva na europski kup "Karlovac Open 2017." koji će se održati od 10. do 12. veljače 2017. u Školskoj sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu. Na natjecanju će se okupiti više od 1.600 natjecatelja iz 30 zemalja svijeta.

 • Noć Muzeja 2017.

  U Noći muzeja koja se ove godine održava 27. siječnja 2017. posjetite Gradski muzej Karlovac, Galeriju Vjekoslav Karas, AQUATIKA-u i Gimnaziju Karlovac.

  Ulaz i sudjelovanje u svim programima besplatno!

  Dobrodošli!

 • Kazališna predstava za djecu u karlovačkom akvariju

  Posjetite slatkovodni akvarij u Karlovcu sa svojim najmlađima i pogledajte kazališnu predstavu ''Najbolji prijatelji'', u subotu 28.01.2017., u kongresnoj dvorani AQUATIKE.

 • Međunarodna atletska cestovna utrka "Karlovački cener"

  Jubilarni 5. Karlovački cener održava se 08. i 09. lipnja, prijave su u tijeku.

 • Krleža: vizionar i vizuali, izložba

  Povodom obilježavanja trideset i pete obljetnice smrti Miroslava Krleže, u izložbenom prostoru u potkrovlju Gradskog muzeja Karlovac otvorena je izložba „Krleža: vizionar i vizuali“ autora Josipa Vrančića.

Preuzmite brošure

Jeste li znali? Pivovara znamen grada
"Karlovačka pivovara" je zaštitni znak Karlovca. Najveći je hrvatski izvoznik piva, a uz "Zagrebačku pivovaru" i najveći proizvođač piva u Hrvatskoj. Najstariji trag proizvodnje piva u Karlovcu seže u 1779. godinu i četvrt Dubovac. Tu je 1854. godine otvorena preteča "Karlovačke pivovare". Kakvoću piva, uz recepturu, jamči i voda s obližnjeg izvora.

Pratite nas...