Bistro Kastel

Prilikom posjeta Starom gradu Dubovcu , nezaobilazan objekt je Bistro Katel.

Bistro Kupa

Bistro Kupa u svojoj ponudi ima razna jela pripremljena na drveni ugljen, pizzu iz krušne peći i slično.

Bistro Palma

Bogata ponuda gotovih jela za brzu ali kvalitetnu prehranu uz izdašne porcije. Ponudu zaokružuju odlični kolači i druge slastice...

Greencek

Restoran Greencek smješten u samom centru Karlovca u poznatom "zelenom neboderu" u blizini autobusnog kolodvora.

Kod Bakija

Iz bogate ponude jela domaće i internacionalne kuhinje preporučamo domaći kruh, štrudle, kolače, jela od teletine i gotova jela.

Konoba Zec

Konoba Zec poznati je karlovački ugostiteljski objekt s dugom tradicijom kvalitete i vrhunske hrane. Navratite u konobu Zec i provjerite zašto smo staro/novo najbolje mjesto.

Kristal

Restoran se sastoji od a la carte dijela i višenamjenske dvorane. Ponuda uključuje riblje i mesne specijalitete, domaće kolače i slastice te sladoled.

Kvaka

U idiličnom okruženju stoljetnih kestena, u neposrednoj blizini Starog grada Dubovca, na samoj obali prekrasne zelene rijeke Kupe, neometan bukom, smjestio se kultni karlovački restoran Kvaka.

Lovački rog

Lovački rog - restoran sa 60-godišnjom tradicijom, jedan od vodećih restorana u Karlovačkoj županiji te jedan od sto vodećih restorana u Hrvatskoj.

Mandić

Obiteljski restoran sa tradicijom od 1983. godine. Naš moto je ugostiti Vas tako da se uvijek poželite vratiti.

Panorama

Ugodna atmosfera, profesionalnost i ljubaznost osoblja uz nezaobilazne gastronomske užitke i delicije, vrhunac su ponude restorana. Dobro došli u Panoramu na 2. katu MV Trend Centra!

Pod starimi krovovi

U samom središtu stare gradske jezgre - Zvijezde nalazi se jedna od najstručnijih ugostiteljskih škola u zemlji u sklopu koje je i restoran. Nudimo vam jela internacionalne kuhinje s isključivo svježim namirnicama.

Porter Street Food

Bistro je smješten u neposrednoj blizini Vunskog polja, školske sportske dvorane i rijeke Korane kao i Foginovog kupališta. Odličan izbor želite li pojesti nešto kvalitetno ali brzo.

Restoran Dobra - Hotel Korana Srakovčić

Uz vrhunsku gastro ponudu uživajte u pogledu na rijeku Koranu.

Restoran Kalvarija

Tradicionalna domaća kuhinja sa modernim pristupom. U svoju ponudu uključili smo sve one promjene koje posljednjih godina prate moderno ugostiteljstvo posvećujući posebnu pažnju domaćim namirnicama i načinu pripreme hrane na što je moguće prirodniji način.

Restoran Lana Korana

„Lana Korana“ vrhunski je restoran i pub na samoj obali rijeke Korane, na najljepšem koranskom slapu na mjestu negdašnjeg hotela „Korana“.

Restoran Pod Švarčom

Restoran raspolaže sa 150 sjedećih mjesta u unutarnjem prostoru kao i 60 mjesta na moderno uređenoj terasi gdje, uz ugodan zvuk vodoskoka iz naših fontana, možete uživati u našim jelima ili se osvježiti uz neko piće ili napitak.

Rustique

Pizzeria i restoran Rustique u karlovačkoj gradskoj četvrti Drežnik mjesto je za ugodan provod i opuštanje uz dobru hranu, kapljicu i uživanje u rustikalnom ambijentu pizzerie s tri etaže i velikom otvorenom terasom.

Tempo

Restoran se nalazi u centru grada u neposrednoj blizini karlovačke Zvijezde.

Zrinski

U okružju zelenila novog centra i kulturnih zdanja gradske knjižnice, galerije slika, povijesnog arhiva i šetnice u sklopu Doma Zrinski smjestio se i istoimeni restoran.