Kinoklub Karlovac i ove godine organizira manifestaciju Riječno kino, koja će trajati od 14. srpnja do 13. kolovoza. Program za odrasle će osim u Karlovcu biti održan i u Dugoj Resi, Ogulinu, Kamanju, Bariloviću, Lasinji, Ozlju i po prvo puta kod Spomenika na Petrovoj gori, a program za djecu u Dugoj Resi, Slunju i Karlovcu.

Riječno kino 2018

Besplatni filmovi pod vedrim nebom i zvijezdama. Projekcije filmova odvijaju se na Foginovom kupalištu uz rijeku Koranu subotom i nedjeljom. Želite li pogledati film iz "luftić rakursa" onda je ovo pravi izbor za vas! 

Riječno kino

Program

KARLOVAC Foginovo kupalište 
14.7. 
21:00 KINKI, karlovačko izdanje najjačeg kviza ikad 
00:00 Obdukcija Jane Doe Usuđujete li se saznati zastrašujuće tajne iza netaknute ljepote? 
18.7. 
21:30 Comic Sans Smiješni font koji krije smiješnu priču o očevima i sinovima na putu do (ne)zrelosti! 
21.7. 
21:30 Scream for Me Sarajevo Priča o glazbenicima koji su riskirali svoj život za gažu i o ljudima koji su riskirali svoj život da bi ga živjeli. 
25.7. 
21:30 Leptiri Urnebesna turska komedija o troje ljudi – kelebeklera! 
28.7. 
21:30 Voleći Pabla Uspon i pad kolumbijskog narko lorda Pabla Escobara. 
29.7. 
21:30 Ant-Man i Wasp Pravi heroji. Ne u stvarnoj veličini.

30.7. Drveni most na Korani / kupalište "kod jablanova"
21:00 Hotel Transilvanija 3: Praznici poĉinju U trećem nastavku ovog animiranog hita pridružite se omiljenoj obitelji čudovišta dok kreću na obiteljski odmor, na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula mogao odmoriti od pružanja odmora drugima. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju.