Karlovac se predstavlja na Place2go 2018. međunarodnom sajmu turizma od 16. do 18. ožujka!

Place2go međunarodni sajam turizma najveći je sajam takvog tipa u Hrvatskoj. Održava se od 16. do 18. ožujka u zagrebačkoj Areni. Grad Karlovac promovirat će svoju turističku ponudu na ovom sajmu koji suvremenim putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama.

Organizatori najavljuju da će ovogodišnji sajam biti najatraktivniji do sada. Karlovac će se u promociji koncentrirati na svoje tri turističke mikrodestinacije – Koranu, Turanj i Dubovac. Na karlovačkom štandu svi zainteresirani moći će pronaći zanimljive informacije o Aquatici, Starom gradu Dubovcu, Vojnom kompleksu na Turnju, Foginovom kupalištu, karlovačkim manifestacijama te brojnim drugim turističkim sadržajima u gradu susreta.

Za posjetitelje sajma i karlovačkog izložbenog prostora pripremaju se i nagradne igre. Posebna atrakcija na sajmu bit će pripadnici Karlovačke građanske garde u petak na otvaranju sajma, te maskota Aquatike – simpatična kapljica koja će animirati posjetitelje cijelo vrijeme trajanja sajma.

Pozivamo vas da posjetite naš izložbeni prostor broj 85 u razdoblju od 16. do 18.3. u zagrebačkoj Areni na Međunarodnom sajmu turizma Place2go

Više informacija o sajmu potražite na www.place2go.org