Kafotka i Javna ustanova Aquatika pozivaju vas na jedinstvenu izložbu fotografija koja će se održati od 02. prosinca do 01. siječnja.

          "Božić starog Karlovca" naziv je jedinstvene izložbe fotografija koja će se održati na akvarijskom trgu od 02. prosinca do 15. siječnja 2017. godine.

Ovu jedinstvenu izložbu na otvorenom povodom nadolazećih blagdana organizira Kafotka, Dinko Neskusil i Javna ustanova Aquatika. Ovom izložbom umjetnici žele predstojeće blagdane začiniti pričom o građanskom duhu Karlovca, te kroz 12 fotografija dočarati atmosferu Božića pošlog stoljeća. 

Građani Karlovca su, kao zapis u vremenu, nadolazećim generacijama u naslijeđe ostavili prekrasne fotografije, koje prikuplja i obrađuje Kafotka i njezin osnivač Dinko Neskusil. Izložba na trgu Aquatike postavljena je upravo kao zalog u budućnosti, priča o neumornom karlovačkom građanskom duhu koji prkosi svim nedaćama i vjeruje u svjetlo i nadu koju dnonosi nadolazeći Božić.

      Otvorenje izložbe biti će 02. prosinca 2017. godine u 11,00 sati na trgu Javne ustanove Aquatika - Slatkovodni akvarij Karlovac uz kuhano vino, čaj i kolačiće.