32. izdanje Dana piva Karlovac, najvećeg i najstarijeg hrvatskog festivala piva, održat će se od 31. kolovoza do 9. rujna na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu.

DANI PIVA KARLOVAC

Na Dane piva u Karlovac dolaze PETAR GRAŠO, ŽELJKO BEBEK, MLADEN GRDOVIĆ  i mnogi drugi

Beer garden, Vinski trg , besplatan autobus..

32. izdanje Dana piva Karlovac, najvećeg i najstarijeg hrvatskog festivala piva, održat će se od 31. kolovoza do 9. rujna na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu.

31.8. na dan otvorenja, velika povorka i ove godine kreće iz Zvijezde, a u njoj se očekuje više od 700 sudionika. Kao i svake godine pozivamo sve građane da izađu, pogledaju i podrže povorku koja je jedinstvena u Hrvatskoj.

Ove godine se mijenja koncept manifestacije tako da se glavni programi vraćaju na nekadašnju glavnu pozornicu. Ponovo će publika moći sjediti i ispijati omiljene napitke te slušati i gledati nastup glavnog izvođača.

 „Beer garden“ koji je izvrsno prihvaćen od samog početka, postaje još i veći te vas očekuju razni pivarski brendovi . Svaku večer na pozornici Beer gardena očekuju vas nastupi vrhunskih solista na gitarama. Glavna pozornica, kao i svake godine, nudi 10 ponajboljih estradnih imena.  Posebno se nastupu veseli i Petar Grašo koji se nakon puno godina vraća na pozornicu Dana piva, a vjerujemo da se i njemu vesele mnogobrojni obožavatelji. Uz Petra Grašu tu su i Željko Bebek, Mladen Grdović, Opća opasnost, Jole, Miroslav Škoro, Jelena Rozga...

Na glavnoj pozornici prije i poslije nastupa glavnih izvođača očekuje vas svirka vrhunski lokalnih bendova i tamburaša, vikendom već od 18 h.

Beer Garden

Uz sve navedeno očekuju nas izložbe, nastupi folklornih sastava te prezentacije karlovačkih udruga. Da bi sva nepca bila zadovoljena posjetitelje očekuje bogata ugostiteljska ponuda. Dva velika restorana nudit će razna jela, gablece te razne mesne i riblje delicije, dok nas na samoj šetnici očekuje ponuda raznovrsnih pereca i slatkih jela.

Kako ne bi zanemarili vinoljupce , ove godine posjetitelje očekuje još veći Vinski trg.

A da bi posjetitelji bezbrižno stigli na Dane piva i vratili se svojim kućama, organizator tvrtka Fest  svaki dan omogućuje besplatni autobusni prijevoz na području Ozlja i  Duge Rese.

Za najmlađe će biti postavljen najveći zabavni park u Hrvatskoj, dok je ulaz na sve koncerte potpuno besplatan.

Lunapark

Sve informacije vezane uz Dane piva Karlovac dostupne su na Facebook stranici Dana piva Karlovac i na www.dani-piva-karlovac.com.