2. Štrudla Fest

Priča o Guinnessovoj štrudli nastavlja se već drugu godinu za redom na "2. Štrudla Festu" u Jaškovu kraj Ozlja.

Kockice u Karlovcu

Dođite na uzbudljivu izložbu "Kockice u Karlovcu" i uživajte u slaganju 30.000 lego kockica u društvu kostimiranih likova i zaigrajte nagradnu igru!

Noći sevdaha na Foginovom kupalištu!

Noći sevdaha na Foginovom kupalištu - "Grupa Happiness", Marija i Zvonimir.

Utrka "Run of Heart"

Utrka "Run of Heart" inkluzivni je međunarodni sportski događaj koji će se održati 02. rujna s početkom u 9:00 sati u sklopu "Jaško Festa".

Vikend na Dubovcu

Bajke, hrabri vitezovi, dvorci, priče koje imaju sretan završetak, glazba ..., mi ih volimo, a vi? Kao i prošle tako i ove godine pozivamo Vas da provedete vikend 09. i 10. rujna u bajkovitom okruženju dubovačke gradine u Karlovcu uz druženje, kreativne i plesne radionice, pričaonice i nastupe, te nezaobilaznu štrudlu prijatelja iz Jaškova. Osim toga, čeka vas još puno zanimljivih događanja. Dođite i uvjerite se!

Proljetne promenade

Pogledati predstavu, poslušati dobar koncert ili jednostavno uživati uz jutarnju kavu u sjeni stoljetnih stabala na jednoj od terasa obližnjih kafića - izbor je na vama! Subotama od 29. travnja do 20. svibnja u karlovačkoj Promenadi.

Sajam vlastelinstva Dubovac

Želite li osjetiti dašak prošlosti ne propustite ovo događanje 27. svibnja na Starom gradu Dubovcu!

Etno jazz festival

Ukoliko ste samo ljubitelj dobrih nota, ili se pak želite i sami baviti glazbom, ovaj karlovački festival prava je prigoda za kreativan spoj radosti užitka i spoznaje. Ovogodišje 11. izdanje održava se od 14. do 16. srpnja u atriju karlovačkog Veleučilišta.

Riječno kino

Besplatni filmovi pod vedrim nebom i zvijezdama. Projekcije filmova odvijaju se na Foginovom kupalištu uz rijeku Koranu petkom i subotom. Želite li pogledati film iz "luftić rakursa" onda je ovo pravi izbor za vas! Od 14. srpnja do 6. kolovoza.

Rođendanski bal

Rijetki su gradovi koji znaju točan datum svog postanka. Karlovac je jedan od tih gradova. „Rođen“ je 13. srpnja 1579. godine. Planski je tada počela gradnja karlovačke Zvijezde, stare gradske jezgre.

Dani piva Karlovac

Dani piva traju deset ljetnih dana, od 25. kolovoza do 3. rujna, na desnoj obali rijeke Korane. Volite li pivo ne propustite 31. po redu karlovački festival piva, festival s najdužom tradicijom u regiji.

Foto dani mladih

Na Foto danima mladih od 10. do 15. kolovoza u Karlovcu očekuje vas puno raznovrsnih izložbi fotografija koje će se moći razgledati za vrijeme trajanja manifestacije.

CACIB Karlovac

Izložba pasa CACIB Karlovac održava se 9. i 10. rujna 2017. i prilika je za istinsko uživanje u druženju sa najboljim čovjekovim prijateljima.